Mijn naam is Elodia Climent en ik kom oorspronkelijk uit Spanje. Toen ik 6 was, wist ik het al... ik wilde dwarsfluit spelen. Mijn ouders probeerde veel andere instrumenten aan te bieden maar mijn antwoord was altijd hetzelfde: de dwarsfluit of niks. Ik mocht toen met muziekles beginnen en toen ik 8 jaar oud was kreeg ik mijn eerste dwarsfluitles. Sindsdien kon ik niets leukers bedenken dan oefenen als ik klaar was met school!!

Ik ben in Spanje afgestudeerd en kwam kort daarna, zo’n 19 jaar geleden, naar Nederland om te studeren op het conservatorium in Den Haag. Ik studeerde bij Kersten Mc Call en Emily Beynon (Concertgebouw Orkest) en in 2009 ronde ik mijn Masters af. Ook heb ik veel masterclasses van top fluitisten gevolgd zoals: Emmanuel Pahud, Jean Claude Gérard, Trevor Wye, Robert Dick, Patricia Morris, Magdalena Martinez, Vicens Prats en nog veel meer :)

Na 30 jaar speel ik nog steeds met dezelfde passie als toen ik begon. Ik speel regelmatig met de top orkesten van Nederland en daarnaast ben ik actief met kamermuziek, vooral met mijn trio No Strings Attached. en mijn eigen productie 244:Zomerpassie (Matthaus Passion in pocket versie). Een klein geintje: misschien heb je me op TV programma Maestro (seizoen 3 en 4) gezien.  Naast mijn werk studeer ik Rechten aan de Open Universiteit en richt mijn eigen muzikale projecten op.

En natuurlijk, lesgeven doe ik met enorm veel plezier! Ik geef les aan jonge mensen en volwassenen. Vanaf een jaar of 8 bent je van harte welkom om een proefles bij mij te komen ervaren. Je hoeft voor zo ‘n les geen dwarsfluit te hebben... ik heb een beginnersfluit dat je kan lenen (en eventueel huren).

Heb je al zin in om met dwarsfluit te beginnen of om je spel verder te brengen? Bel me of e-mail me gerust... hopelijk tot snel!